Tervetuloa Siperiankissan Ystävät ry:n kotisivuille!

Valokeilassa

SC FI*Cherrytail's Marlon Brando DVM
SIB d 09 (punainen valkoisella)
Omistajat: Jaana & Börje Sivén
Kuva: Jaana Sivén

Lisää valokeilassa-kuvia voi lähettää osoitteeseen
sibyry(at)gmail.com

Siperiankissan Ystävät ry (SIBY ry) on tammikuussa 2008 perustettu siperiankissa- ja nevaharrastajien yhdistys. Yhdistyksen julkinen toiminta aloitettiin Jyväskylän näyttelyn yhteydessä lauantaina 16.2.2008. Toimimme yhteistyössä Suomen Kissaliiton kanssa ja noudatamme siten FIFen sääntöjä ja standardia.


Siperiankissan Ystävät – SIBY on perustettu nimensä mukaisesti kaikille, jotka ovat ihastuneita pyöreän pörröiseen siperiankissaan. Vaikka yhdistys palvelee myös kasvattajia ja näyttelykissanomistajia, se on ennen kaikkea avoin kaikille siperiankissan ystäville, oli kissaa tai ei.Näiltä sivuilta löydät tietoa yhdistyksestä ja siperiankissasta, kasvatuksesta ja näyttelyistä. Voit tutustua iloisiin siperiankissaharrastajiin, tai jopa löytää oman siperiankissasi pentu-listalta. Olet hyvin tervetullut mukaan Siperiankissan Ystävien kasvavaan joukkoon!


Kerromme mielellämme lisää siperiankissasta ja iloisesta rotukissaharrastuksesta.Ota rohkeasti yhteyttä!

Uutiset

Hallitus, kasvattajalista ja valokeila päivitetty! (31.12.2022)
Hallituksen kokoonpano vuodelle 2023 päivitetty. Kasvattajalistalle yksi uusi kasvattaja! Tammikuun valokeilassa SC FI*Cherrytail's Marlon Brando DVM.

15.11.2022  Sääntömääräinen syyskokous 29.11.2022
30.10.2022  Marraskuun valokeila päivitetty
04.08.2022  Elokuun valokeila päivitetty!