Tervetuloa Siperiankissan Ystävät ry:n kotisivuille!

Valokeilassa

PR FI*Amurin Cephas

SIB ny 22, goldentabby
Omistaja & kuva: Laura Turunen

Haluatko kissasi valokeilaan? Lähetä kuva kissan tietojen kera osoitteeseen:
sibyry(at)gmail.com

Siperiankissan Ystävät ry (SIBY ry) on tammikuussa 2008 perustettu siperiankissa- ja nevaharrastajien yhdistys. Yhdistyksen julkinen toiminta aloitettiin Jyväskylän näyttelyn yhteydessä lauantaina 16.2.2008. Toimimme yhteistyössä Suomen Kissaliiton kanssa ja noudatamme siten FIFen sääntöjä ja standardia.


Siperiankissan Ystävät – SIBY on perustettu nimensä mukaisesti kaikille, jotka ovat ihastuneita pyöreän pörröiseen siperiankissaan. Vaikka yhdistys palvelee myös kasvattajia ja näyttelykissanomistajia, se on ennen kaikkea avoin kaikille siperiankissan ystäville, oli kissaa tai ei.Näiltä sivuilta löydät tietoa yhdistyksestä ja siperiankissasta, kasvatuksesta ja näyttelyistä. Voit tutustua iloisiin siperiankissaharrastajiin, tai jopa löytää oman siperiankissasi pentu-listalta. Olet hyvin tervetullut mukaan Siperiankissan Ystävien kasvavaan joukkoon!


Kerromme mielellämme lisää siperiankissasta ja iloisesta rotukissaharrastuksesta.Ota rohkeasti yhteyttä!

Uutiset

Kevätkokouskutsu julkaistu ja valokeila päivitetty (10.04.2024)
Kevätkokous järjestetään 24.4.2024. Kokouskutsu julkaistu Tiedotteet-osiossa ja lähetetty jäsenistölle sähköpostitse. Huhtikuun valokeilassa PR FI*Amurin Cephas..

17.03.2024  Siitosuroslista päivitetty
13.02.2024  Siitosurokset ja galleria (SIB V) päivitetty!
30.01.2024  Hallituksen kokoonpano, kasvattajalista ja etusivun valokeila päivitetty!