SIBY hupparit ja t-paidat

SIBY ry:n 10-vuotisjuhlan kunniaksi sekä toki myös tulevaa Tampereella 27.-28.10. järjestettävää World Winner Show:ta silmällä pitäen olemme nyt solmineet sopimuksen SIBY-tuotteiden toimituksesta raumalaisen Arispo-yrityksen kanssa! Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on mahdollistatilata itsellesi SIBY-huppari ja/tai t-paita!

Hupparit ovat vetoketjullisia ja hupullisia Fruit of the Loomin premium-huppareita ja niitä on saatavilla miesten ja naisten mallina useissa eri väreissä. Linkkien takaa löydät lisätietoja ja kuvia.

Naisten mallin koot: XS-XXL (musta, harmaa, punainen, fuksia, navyblue, turkoosin sininen)
Miesten mallin koot: S-XXL (musta, hiili, burgundi, ruskea, oliivinvihreä, tumma navy, harmaa, sininen ja punainen)

Huppareihin tulee yhdistyksen logo selkään ja kasvattajat saavat halutessaan kasvattajanimensä painatettuna rintapieleen. Painatukset tulevat kaikkiin tuotteisiin valkoisella. Saatavilla hupparin lisäksi myös t-paita painatuksilla.

T-paidan koot S-5XL (musta, punainen, oranssi, burgundi, fuksia, sininen, navy, tumma navy, harmaa, vaalea grafiitinharmaa, tumman vihreä, vihreä ja "zinc".
(HUOM! 4XL ja 5XL paidat väreissä: musta, navy ja harmaa)

Hupparin hinta on 35 euroa (+ mahdollinen rintapainatus 5 euroa). T-paidan hinta on 23 euroa (rintapainatuksella 25e). Mahdolliset postituskulut (n. 12 euroa) veloitetaan erikseen! Tuotteiden nouto veloituksetta onnistuu WW-näyttelyssä (Tampere 27.-28.10.) ja TUROK:n näyttelyssä (Turku 24.-25.11.).


Tilausohjeet:

1) Mitä tilaat (huppari N/M, t-paita)?
2) Tuotteen väri ja koko?
3) Haluatko rintapieleen tekstin? Mikä teksti?
4) Mistä noudat hupparin (WW, TUROK) / postitus?

Lähetä tilauksesi osoitteeseen: henna.kartano(at)gmail.com - saat paluupostissa maksuohjeet!